ˈˈGeleneksel Alyazma Kilim Projesiˈˈne Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Gençˈin danışmanlığını yaptığı ˈˈGeleneksel Alyazma Kilim Projesiˈˈ ödülle döndü.

Burdur Belediyesince geliştirilen proje, 41 proje arasından birinciliğe layık görüldü.

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6ˈncısı düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasıˈnda;  ˈˈGeleneksel Alyazma Kilimˈˈ Projesi, Akdeniz Belediyeler Birliğinin yaptığı değerlendirme sonucunda 41 proje arasından birinci oldu.

ˈˈİyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmalarıˈˈ kategorisinde birinci seçilen proje kapsamında; Burdur merkez ilçe ve köylerinde alan araştırması yapılarak yeni tasarımlar yapılıp dokumalara dönüştürüldü.

Yayın Tarihi: 26/04/2021